Birth is not only about making baby’s. Birth is about making mothers. Strong, competent, capable mothers who trust themselves and know their inner strength.

Ik begeleid jou tijdens de zwangerschap, bevalling en het prille moederschap

Mijn ondersteuning is gericht op vrouwen die dingen in vraag durven stellen. Vrouwen die niet zomaar met de stroom meegaan omdat dit van hen verwacht wordt. Vrouwen die willen opkomen voor zichzelf en het willen doen op hun manier.

Wat veel vrouwen niet weten is dat ze ook tijdens de zwangerschap en bevalling een keuze hebben. Ik wil ervoor zorgen dat jij de keuzes kan maken die bij jou passen en waar je achter staat. Ik ben jouw gids en ik help jou als het ware om de paden zichtbaar te maken zodat jij kan kiezen welke richting je uitgaat.

Mijn grootste wens voor jou is een onvergetelijke ervaring waarop je tevreden kan terugblikken en tegelijk ben ik dankbaar dat ik getuige mag zijn van dit mooie en pure proces, het ontluiken van nieuw leven.

Persoonlijke begeleiding

Ik help jou om samen met jouw partner de bevalling voor te bereiden en blijf op het moment suprême aan jouw zijde. Ik ben jouw gids tijdens de geboortereis en ik blijf erbij om jullie de weg te wijzen.

Persoonlijke begeleiding
MEER WETEN?
Vrouwencirkels

Jij gaat liever zelf aan de slag met de voorbereiding. Aan de hand van een online programma help ik jou om met meer vertrouwen de bevalling in te gaan.

Prenatale begeleiding
MEER WETEN?

Dagelijks zijn er net als jij ontelbare vrouwen die het leven schenken aan hun kind

Echt waar, miljoenen moeders zijn ons al voorgegaan… en precies daarom heb ik een diep vertrouwen in de innerlijke wijsheid van het vrouwelijk lichaam en de kracht van de natuur.

“Your body is efficient the way God made it, to do the job it has been designed to perform”

Ik geloof dat alle vrouwen de kracht in zich hebben om een kind te baren en ik ondersteun jou om in contact te komen met jouw kracht.

In andere culturen worden vrouwelijke aangelegenheden besproken onder de vrouwen. Ervaringen over het vrouw zijn, waaronder zwangerschap en geboorte worden overgeleverd van generatie op generatie, overgeleverd van vrouw tot vrouw en je wordt als barende ondersteund door andere vrouwen. Het is dan ook heel normaal dat je bevalling van andere vrouwen bijwoont vooraleer je zelf aan de beurt bent.

Bij ons in het westen is bevallen vaak een ver van mijn bed show waarmee we weinig affiniteit hebben. We beschouwen dit als iets wat ons overkomt, iets waar we bang van zijn, iets waar we door moeten omdat we de schoonheid van het natuurlijk proces uit het oog verliezen.

Jij kan hier als vrouw op verschillende manieren mee omgaan.

Je wandelt er in een grote boog omheen, je durft er bijna niet naar te kijken. Hoewel je weet dat je ooit gaat moeten bevallen. Je ziet wel wat er gebeurt op het moment zelf.

Of je begint rustig te wandelen met focus op jouw bestemming. Eerst weet je niet goed welk pad te kiezen. Je informeert en gaat op ontdekking naar jezelf. Ga je mee met de stroom, of kies je een pad dat jou beter ligt en echt bij jou past. Een pad waarop je ook kan genieten van de wandeling.